De internationale postdienst
José GULLENTOPS

1blad-verzameling
Themaverzameling


Op 15 januari 2011 vond te Asse de 1ste competitieve tentoonstelling plaats met nblad-verzamelingen, opgesplitst in een beginners- en een jeugdklasse en verder werden de ervaren filatelisten apart en strenger beoordeeld. Het geheel kaderde verder in een wedstrijd binnen KeThefil met n wisselbeker als beloning voor het beste team. De Postiljon werd uiteindelijk met de ploeg tweede.

De Postiljon nam er actief aan deel en Jos dd meteen mee met drie speciaal herwerkte paginas uit haar op stal staande nieuwe ruime verzameling rond de burgerluchtvaart En ervan draaide rond de internationale postdienst. Haar blad zag er als volgt uit:

De jury die ter plaatse was, nam de tijd om aan Jos zelf uit te leggen, waarom ze hier slechts brons voor kreeg. Men raadde haar aan om het bovenste stuk ook best uit grote thematische verzameling te verwijderen, omdat volgens de jury geen direct verband tussen het thema en het stuk bestaan.

Doel is het om bij een volgende editie met betwisting van de KeTheFil-wisselbeker terug leden warm te maken om met een nieuwe 1 bladverzameling uit te pakken ofwel met deze dus bestaande verzameling terug deel te nemen, maar dan uitgebreid naar 2 paginas n met de gewenste correctie.


Tentoonstellingen en behaalde resultaten :

De internationale postdienst
15.01.2011ASSE
1ste Eén bladtentoonstelling KeTheFil (Inzet wisselbeker)
Competitief
BRONS
Deelname in de "Ervaren" - klasse


Info      Kalender      Clubblad      Historiek      In de pers      Uitgiften       Verzamelingen       Links