De brandweer
Jose GULLENTOPS

1blad-verzameling


Op 15 januari 2011 vond te Asse de 1ste competitieve tentoonstelling plaats met éénblad-verzamelingen, opgesplitst in een beginners- en een jeugdklasse en verder werden de ervaren filatelisten apart en strenger beoordeeld. Het geheel kaderde verder in een wedstrijd binnen KeThefil met één wisselbeker als beloning voor het beste team. De Postiljon werd uiteindelijk met de ploeg tweede.

De Postiljon nam er actief aan deel en José deed meteen mee met drie speciaal herwerkte pagina’s uit haar op stal staande nieuwe ruime verzameling rond de burgerluchtvaart Eén ervan draaide rond de brandweer op de luchthaven. Haar blad zag er als volgt uit:

De jury die ter plaatse was, nam de tijd om aan José zelf uit te leggen, welke postzegels zij het best zou verwijderen in haar “grote” thematische verzameling, met name de drie postzegels links boven, omdat deze betrekking hebben op de gewone brandweer, maar niet op de brandweer op de luchthaven.

Doel is het om bij een volgende editie met betwisting van de KeTheFil-wisselbeker terug leden warm te maken om met een nieuwe 1 bladverzameling uit te pakken ofwel met deze dus bestaande verzameling terug deel te nemen, maar dan uitgebreid naar 2 pagina’s.


Tentoonstellingen en behaalde resultaten :

De brandweer
15.01.2011ASSE
1ste Een-bladtentoonstelling KeTheFil (Inzet wisselbeker)
Competitief
ZILVER
Deelname in de "Ervaren" - klasse


Info      Kalender      Clubblad      Historiek      In de pers      Uitgiften       Verzamelingen       Links