Met gevoel en ritme
Ida VAN RILLAER

1blad-verzameling


Op 15 januari 2011 vond te Asse de 1ste competitieve tentoonstelling plaats met éénblad-verzamelingen, opgesplitst in een beginners- en een jeugdklasse en verder werden de ervaren filatelisten apart en strenger beoordeeld. Het geheel kaderde verder in een wedstrijd binnen KeThefil met één wisselbeker als beloning voor het beste team. De Postiljon werd uiteindelijk met de ploeg tweede.

De Postiljon nam er actief aan deel en Ida deed mee met één thematische verzameling, die eerder in de club nog dienst had gedaan om promotie te maken voor de nieuwe klasse t.o.v. de leden, na de infosessie terzake in Nossegem. Het werd een verzameling, beoordeeld in de gevorderdenklasse met aandacht voor enkele blaasbalgblazers met tekst en filatelistisch materiaal om het verschil tussen drie verschillende instrumenten te verduidelijken

Haar blad zag er als volgt uit:

De jury die ter plaatse was, nam de tijd om aan haar zelf uit te leggen, dat ze best wel wat minder tekst zou inlassen bij een verdere uitbreiding van het idee.

Doel is het om bij een volgende editie met betwisting van de KeTheFil-wisselbeker terug leden warm te maken om met een nieuwe 1 bladverzameling uit te pakken ofwel met deze dus bestaande verzameling terug deel te nemen, maar dan uitgebreid naar 2 pagina’s en liefst dus met minder tekst.


Tentoonstellingen en behaalde resultaten :

Met gevoel en ritme
15.01.2011ASSE
1ste Een-bladtentoonstelling KeTheFil (Inzet wisselbeker)
Competitief
GOUD
Deelname in de "Ervaren" - klasse
27 t/m 29.04.2012BOORTMEERBEEK
Tentoonstelling n.a.v. de Week van de Amateurkunsten. Thema: Home Made
Stand van de club in de Oude Malterie, Leuvensesteenweg 354, samen met werk van een 20-tal leden van de kring
Demonstratie
29.06.2014BOORTMEERBEEK
Tentoonstelling n.a.v. "Boortmeerbeek feest !" - Verenigingendag Editie I
Tentoonstelling van het werk van een 20-tal leden van de kring in de inkomhal van de sporthal.
Demonstratie


Info      Kalender      Clubblad      Historiek      In de pers      Uitgiften       Verzamelingen       Links