Het pannendak
Paul DAEMS

1blad-verzameling


Sinds in 2011 de 1ste competitie inzake één- / meerbladverzamelingen opstartte, deed Paul al herhaaldelijk mee, steeds met verschillende afzonderlijke aspecten binnen zijn interessegebied “De Bouw”.

Ook voor deelname aan de 4de editie van de KeTheFil-competitie op 10 maart 2018 te Zellik tekende Paul in en hij pakte er uit in zowel het thematische deel als bij de open filatelie.

Deze éénbladmontage et als benadering “het pannendak” bevatte vier verschillende thematische elementen en beantwoordde hiermee zeker en vast aan de basisregelgeving, waar minimaal drie verschillende thematische elementen vereist zijn.

Bij de beoordeling werd ook rekening gehouden met het feit dat Paul tot de “ervaren” filatelisten behoorde. De score was eens te meer uitstekend. Samen met de andere deelnemers van De Postiljon, mochten wij eveneens de wisselbeker als beste club ontvangst nemen. Aangezien we deze beker nu drie opeenvolgende keren konden binnenhalen, blijft deze nu ook definitief prijken in de trofeeënkast.

Zijn blad zag er als volgt uit:
Tentoonstellingen :


Het pannendak
10.03.2018ZELLIK
4de Een/meerbladcompetitie KeTheFil (inzet wisselbeker)
Deelname met 8 leden en 13 verzamelingen
Competitief
GOUD + en Speciale prijsInfo      Kalender      Clubblad      Historiek      In de pers      Uitgiften       Verzamelingen       Links