Eetbare boleten
Francois PEETERS

1blad-verzameling


François participeerde bij eerdere edities van de KeTheFil competities niet en evenmin pakte hij op enig ander competitief vlak uit met een of meerdere verzamelingen.

Voor deelname aan de 4de editie van de KeTheFil-competitie op 10 maart 2018 te Zellik tekende François wel in en pakte gelijk uit met drie verzamelingen rond zijn groot interessegebied van de paddenstoelen binnen de categorie van de “Open Filatelie”.

Bij deze vierbladverzameling beantwoordden zijn vier pagina’s duidelijk aan de eisen, vooropgesteld door de KLBP regelgeving met een goede verhouding tussen de filatelistische en niet-filatelistische elementen.

Bij de beoordeling werd rekening gehouden met het feit dat François tot de “beginnersklasse” behoorde en werd met een uitstekende score beloond.

Samen met de andere deelnemers van De Postiljon, mocht de club eveneens de wisselbeker als beste club ontvangst nemen. Aangezien we deze beker nu drie opeenvolgende keren konden binnenhalen, blijft deze nu ook definitief prijken in de trofeeënkast.

Zijn bladen zagen er als volgt uit:
Tentoonstellingen :


Eetbare boleten
10.03.2018ZELLIK
4de Een/meerbladcompetitie KeTheFil (inzet wisselbeker)
Deelname met 8 leden en 13 verzamelingen
Competitief met 4 pagina's
GOUDInfo      Kalender      Clubblad      Historiek      In de pers      Uitgiften       Verzamelingen       Links