De strohoed - Klassieke blijver
Ida VAN RILLAER

1blad-verzameling


Ida participeerde bij eerdere edities van de KeTheFil competities ook al met verzamelingen met verschillende afzonderlijke aspecten binnen haar omvangrijke interessegebieden.

Ook voor deelname aan de 4de editie van de KeTheFil-competitie op 10 maart 2018 te Zellik tekende Ida in en zij pakte er uit binnen de groep van de “Open filatelieverzamelingen” met de hierna weergegeven vier pagina’s.

Haar pagina’s beantwoordde ook aan de evenwichtsoefening tussen niet-filatelistisch en filatelistisch materiaal. Bij de beoordeling werd ook rekening gehouden met het feit dat zij tot de “ervaren” filatelisten behoorde. Haar score was uitstekend.

Samen met de andere deelnemers van De Postiljon, mocht de club eveneens de wisselbeker als beste club ontvangst nemen. Aangezien we deze beker nu drie opeenvolgende keren konden binnenhalen, blijft deze nu ook definitief prijken in de trofeeënkast.

N.a.v. het regionale kampioenschap Unionphil 2023 in Trademart te Brussel werd aan leden gevraagd of ze ook materiaal hadden rond “Textiel” om buiten competitie deel te nemen aan het georganiseerde. Zo kwamen deze twee pagina’s terug aan bod.

Haar bladen zagen er als volgt uit:




Tentoonstellingen :


De strohoed - Klassieke blijver
10.03.2018ZELLIK
4de Een/meerbladcompetitie KeTheFil (inzet wisselbeker)
Deelname met 8 leden en 13 verzamelingen
Competitief met 4 pagina's
GOUD +
10.10.2021BOORTMEERBEEK
Tentoonstelling n.a.v. "Boortmeerbeek feest !" - Verenigingendag Editie VII
Infostand met selectie uit 13 verzamelingen in verschillende disciplines
Demonstratie
Open filatelie
21-22.10.2023BRUSSEL
UNIONPHIL Regionaal Kampioenschap Brabant
In Trade Market
Propaganda-tentoonstelling



Info      Kalender      Clubblad      Historiek      In de pers      Uitgiften       Verzamelingen       Links