Lignicolen - Dichtbij bekeken
Francois PEETERS

1blad-verzameling

Open filatelie


François participeerde bij eerdere edities van de KeTheFil competities niet en evenmin pakte hij op enig ander competitief vlak uit met een of meerdere verzamelingen.
 
Voor deelname aan de 4de editie van de KeTheFil-competitie op 10 maart 2018 te Zellik tekende François wel in en pakte gelijk uit met drie verzamelingen rond zijn groot interessegebied van de paddenstoelen binnen de categorie van de “Open Filatelie”. 
 
Bij deze vierbladverzameling beantwoordden zijn vier pagina’s duidelijk aan de eisen, vooropgesteld door de KLBP regelgeving met een goede verhouding tussen de filatelistische en niet-filatelistische elementen.
 
Bij de beoordeling werd rekening gehouden met het feit dat François tot de “beginnersklasse” behoorde en werd met een uitstekende score beloond. 
 
Samen met de andere deelnemers van De Postiljon, mocht de club eveneens de wisselbeker als beste club ontvangst nemen. Aangezien we deze beker nu drie opeenvolgende keren konden binnenhalen, blijft deze nu ook definitief prijken in de trofeeënkast.
 
Zijn bladen zagen er als volgt uit:
  
Deze eerste pagina werd in het kader van deelname aan de virtuele tentoonstelling bij de American Topical Association in 2024 naar het Engels vertaald als volgt:
 

 
 
 


Tentoonstellingen :


Lignicolen - Dichtbij bekeken
21-22.10.2023BRUSSEL
KETHEFIL Een- / meerbladcompetitie
n.a.v. Unionphil - Brussel
Competitief
Goud +
15.02.2024SOUTH CAROLINA USA
American Topical Association - Virtuele Competitie
Deelname in kader KeTheFil
Virtuele tentoonstelling
Onder titel "Close up on lfat-headed lignicoles" 
Info/b>      Kalender      Clubblad      Historiek      In de pers      Uitgiften       Verzamelingen       Links